čtvrtek 28. března 2019


Chcete mít jistotu, že se dostanete na vybrané workshopy? Rezervujte si místo! 



Rádi bychom, aby se na všechny workshopy dostal každý, kdo bude mít zájem, ale jsme samozřejmě limitování místem a ne vždy dokážeme zajistit, aby se dostalo na každého. Chcete-li mít jistotu, že se na vybraný workshop dostanete, rezervujte si prosím místo přes rezervační systém Ostrova. Případně se můžete přihlásit osobně, telefonem, nebo emailem na Ostrov - loumova@ostrov-svc.cz 



Sobota 6. 4. / 10.00 - 11.00 / DDM Ostrov
Warli
- tradiční indické malování

rezervace









Sobota 6. 4. / 15.00 - 16.30 / DDM Ostrov
Jóga 

Neděle 7. 4. / 9.00 - 11.00 / DDM Ostrov
Indické vaření
- Chcete nahlédnout pod pokličku indické kuchyně? Zváni jsou všichni bez ohledu na kuchařské znalosti a dovednosti. Co si uvaříme, to si také sníme:) Workshop je zpoplatněn. 


Vyprodáno


Neděle 7. 4. / 11.00 - 12.30 / DDM Ostrov
Malování hennou
- Přírodním barvivem, hennou, se zdobí ženy v Indii velmi často, zejména u příležitosti svatby či náboženských svátků. Nádherné vzory na rukou, příp. i nohou vydrží cca 14 dní a Vishaka vám ukáže, jak na to. Zkoušet můžete sami na sobě, či na doprovázející osobě. 


rezervace


Pondělí 8. 4. / 17.00 - 18.00 / DDM Ostrov
Bollywoodský tanec
- Bollywood je moderní indický filmový tanec, velmi populární nejen v Indii. Učitelé z Delhi Dance Academy vás naučí základní kroky jednoho z bollywoodských hitů. Kurs je určen pro začátečníky všech věkových kategorií. 



Pondělí 8. 4. / 18.00 - 19.00 / DDM Ostrov
Jóga Asthanga Vinyasa
- Lekce Asthanga Vinyasa jógy pod vedením Jany Kučerové vás nabije na celý týden dopředu, neboť se jedná o dynamické protažení a posílení celého těla v postupném pořadí, za pomoci vědomého dechu. 



Úterý 9. 4. / 14.00 - 15.00 / DPS Na Sadech
Obličejová jóga
- Ukázková hodina obličejové jógy pro ženy i muže vás naučí uvolňovat svaly, které denně zapojujeme svou gestikulací a jež nám působí vrásky. Pravidelným cvičením se obejdete bez liftingu a vaše tvář zůstane dlouho bez vrásek.

rezervace

Úterý 9. 4. / 17.00 - 18.00 / DDM Ostrov
Bollywoodský tanec
- Pražská taneční škola OM dance Academy rozhýbá vaše tělo v rytmických tónech bollywoodských filmových hitů. Lekce se dá přirovnat k aerobiku, ovšem nese s sebou prvky ladnosti i svůdnosti, tradičních i moderních indických tanců. Vhodné pro začátečníky bez ohledu na věk či pohlaví. 

Středa 10. 4. / 10.30 - 12.00 / DDM Ostrov
Ayurveda - workshop + individuální konzultace
- Seminář zaměřený na akupresurní body, kterých ayurveda též využívá. Sandhu Sing vám pomůže s odstraněním bolesti zejména páteře, příp. doporučí podpůrné potravinové doplňky, které vyrovnají vaší rovnováhu v těle. Osobní konzultace jsou zpoplatněny. 



Středa 10. 4. / 18.30 - 19.30 / DDM Ostrov
Indický make-up
- Jak se zdobí ženy v Indii, co se skrývá za jejich výraznýma očima, co je tajemstvím jejich krásy, tipy a praktická ukázka s možností zakoupení indických kosmetických produktů. 


Čtvrtek 11. 4. / 17.00 - 18.00 / DDM Ostrov
Mandala - Mandaly, neboli magické kruhy, nejsou jen omalovánky, jak by se mohlo zdát, ale je to též nástroj psychologie a arteterapie, jež dokáže vyrovnat napětí a soustředěnost osobnosti a leccos o člověku napovědět. Ředitelka centra Mandala Brno vám prozradí, jak mandaly chápat a v čem je jejich podstata. Lekce s praktickou částí, kde si je sami vyzkoušíte. 


Čtvrtek 11. 4. / 18.00 - 19.00 / DDM Ostrov
Kathak
- Kathak je klasický indický tanec, který vyniká choreografickou řečí - výraznými pohyby prstů, rukou, mimikou, rytmickým pohybem nohou, ověšenými rolničkami. Tančit mohou ženy i muži. 


Žádné komentáře:

Okomentovat